• Subcribe to Our RSS Feed

Скуштуй Україну на повну!

Ноя 7, 2012 by     No Comments    Posted under: НАВКОЛО СВІТУ З КНТЕУ

А ви знаєте, що наша країна повна різних чудових місць, де ви ще
й не бували? Б’юся об заклад, що ви ніколи не займалися дайвінгом
на річках та озерах України та ще не знаєте, як це захоплююче!
То як щодо вивчення ще й глибин українських?

Адже саме дайвінг останнім часом стає одним з найперспективніших напрямів туризму! Та це не просто слова – підтвердженням можуть слугувати й тисячі дайверів, які щорічно здійснюють занурення та вивчають підводний світ України. Приємно усвідомлювати, що вивчивши всі наземні пам’ятки та музеї, дива не закінчуються! До того ж, це чудова нагода насолодитися красою підводного світу та його мешканців. В Україні є багато точок для заняття цим видом спорту та відпочинку, про які ви навіть не здогадувалися!

А тепер додайте до цього величезну кількість річок та озер нашої Батьківщини! Починаючи з величного Дніпра – однієї з найбільших річок світу, закінчуючи маленької річечкою Ворсклою, яку за надзвичайну прозорість води називають «українським Байкалом». До того ж у нас повно таємничих місць, що приваблюють дайверів з багатьох країн світу! Серед них пароплав «Чорний Принц», який затонув десь у пучинах Чорного моря під час сильного шторму ще у середині ХІХ століття. Навіть зараз ходять легенди, що з ним затонули різноманітні скарби та боєприпаси і їх пошуки тривають аж до нашого часу… Іншою та не менш загадковою є пам’яткою є український «Титанік»,  на борту якого у Другій Світовій Війні потонуло 2000 чоловік! Він і досі залишається невідкритим та недоступним для публічного ока, тому що мало хто наважується туди навідатися. Це ще не все дива наших глибин і ви можете обрати і спробувати те, що вам до душі! До того ж, для цього є різні способи займатися дайвінгом кожному до смаку, такі як рекреаційний, кейв-дайвінг, спортивний і професіональний, та навіть болотний дайвінг для екстрималів! Для здійснення занурень вам треба придбати знаряджання або взяти його напрокат і, якщо ви не займалися цим раніше, проконсультуватися з інструктором для того, щоб відпочинок був ще й безпечним!

Достатньо лише подивитися на карту, і ви зрозумієте, що наша країна – справжній рай для дайверів, який до сьогодення чомусь залишався непоміченим для любителів занурювань! Відкривай Україну для себе, пробуй щось нове, занурюйся у глибини українських чудес!

Є що сказати? залиш коментар!

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>