• Subcribe to Our RSS Feed

Міс КНТЕУ 2012

Ноя 18, 2012 by     No Comments    Posted under: INDOOR КНТЕУ

Хто ще не переконався, що краса врятує світ? Скептики, вам необхідно було завітати на щорічний конкурс «Міс КНТЕУ 2012»!  Всі сумніви одразу б вилетіли з вашої голови. Крім того, чому б не урізноманітнити осінній вечір приємними враженнями?

А цих вражень було більш  ніж достатньо. Розпочали захід із привітань усього шановного студентства з наступаючим «професійним» святом. Перший проректор Наталія Володимирівна Притульська висловила найкращі побажання від імені всього викладацького колективу, зокрема і від ректора університету А.А.Мазаракі.

Після привітань розпочалась наступна частина заходу – власне конкурс. Два красені ведучі, що вийшли на сцену, розпочали дійство з жартів, аби підняти настрій глядачам. Але кожний присутній з нетерпінням чекав появи на сцені конкурсанток. І за своє терпіння глядачів нагородили сповна.

Під номером один на сцені з’явилась студентка  ФЕМПу — рудоволоса красуня Анастасія Шкіра. Під номером два свій рідний ФОАЕК представляла  Черкасова Анастасія. Міс ФРГТБ Пасічник Ольга радувала глядачів під третім номером. Міс ФФБС – Кисилиця Анастасія – отримала четвертий номер.  І завершала дефіле  учасниця з ФТТП Полєжаєва Катерина. Шанси, що виграє дівчина на ім’я Анастасія, — три до п’яти.  Чекаємо результатів.

Перший конкурс «Вихід у коктейльних сукнях»  продемонстрував грацію, характер та смаки дівчат, а також їх уміння триматись на сцені. Дефілювали по сцені дівчата досить впевнено, а точні та плавні рухи захопили всю увагу глядачів. Всі п’ятеро справились із завданням на відмінно.

Далі  — певно, найцікавіший конкурс  — «Самопрезентація». Учасниці знімали відеоролики, у яких розповідали про себе. Із цих стрічок ми дізнались, що Настя Шкіра користується неабиякою популярністю у протилежної статі. Анастасія Черкасова – особистість  творча, багатогранна і неординарна,  дотримується шалено-оригінального  стилю.  Оля Пасічник вразила своїми бойовими талантами та вкрай мудрою позицією у житті. Анастасія Кисилиця представила вкрай цікавий відеоролик, із якого стало зрозуміло, яка популярна Настя в нашому університеті! І це недарма: вона розумна, гарна і талановита. А Катя Полєжаєва у своєму відео розповіла про те, якою вона бачить ідеальну дівчину і сама виявилась досить близька до ідеалу).

Традиційно на конкурсах краси учасниці повинні проявити себе, показавши суддям і глядачам свої таланти. Перші чотири конкурсантки виконали танцювальні номери у різних стилях. Треба відзначити, що Анастасія Шкіра не лише займається танцями, а і навчає цьому вмінню діток. Анастасія Черкасова виконала два діаметрально різні танці, навіть встигла переодягнутись на сцені! Так, ця дівчина вміє дивувати. Ольга Пасічник, окрім чуттєвого танцю, підготувала також оригінальний відеоролик про кохання під крилом Терпсихори.  Настя Кисилиця виконала запальний східний танець. Хлопці в залі не могли відірвати від неї погляду! А посмішка її була справді неймовірною. Відрізнилась Катя Полєжаєва, що продемонструвала свій сильний, красивий голос, виконавши надскладну пісню Крістіни Агілери.

Конкурс номер три  — спільний танець дівчат у стилі аеробіка. Дівчата змогли продемонструвати пластичність, вміння рухатись та володіти своїм тілом.  Мабуть, чимала кількість представниць жіночої половини залу, надихнувшись неймовірною гнучкістю і відмінними формами учасниць, наступного дня записалась до фітнес-клубу).

В четвертому конкурсі красуні виглядали як справжні бізнес-леді, продемонструвавши власний смак та відчуття стилю, адже це було дефіле у діловому стилі. Хочеться зауважити, що всі дівчати дотримались традиційної чорно-білої гамми, яку вони варіювали по-своєму.  Відрізнилась Ольга Пасічник, що отримала від кожного з шести суддів найвищий бал.

П’ятий конкурс «Дефіле у вечірніх сукнях змусив затамувати подих усіх глядачів. Важко було відвести погляд від тих красунь, які стояли на сцені в розкішних сукнях.

Далі цей конкурс  плавно перейшов у шостий, заключний  конкурс запитань. Конкурсантки вразили не лише своїм шикарним виглядом, а і гострим розумом та кмітливістю.

Гарні, талановиті, надзвичайно розумні – ось вони красуні КНТЕУ: ефектна руда бестія Анастасія Шкіра: втілення ніжності і пристрасті водночас; спокуслива брюнетка із найшикарнішою посмішкою Анастасія Кислиця; елегантна і виважена довговолоса красуня Ольга Пасічник; загадкова і сексуальна білявка з неймовірною фігурою Катерина Полєжаєва та нестандартна, творча і вкрай різноманітна Настя Черкасова!

І ось, нарешті, довгоочікувана мить – оголошення титулів та нагородження переможниці конкурсу. «Міс фотогенічність» стала Ольга Пасічник. Титул «Міс оригінальність» дістався тій, хто найбільше дивував суддів протягом всього конкурсу – Анастасії Черкасовій.  В цей момент напруга, що відходила від конкурсанток, стала майже відчутною, адже попереду було три головних номінації змагання. Другою віце-міс КНТЕУ 2012 року було оголошено Анастасію Шкіру. Хто з з дівчат здобув корону? Не будемо поспішати і нагородимо для початку першу віце-міс  Катерину Полєжаєву. Ну а титул «Міс КНТЕУ», загальні привітання та чудову діадему отримала представниця ФФБС Анастасія Кисилиця.

Ми щиро вітаємо всіх дівчат з цим чудовим святом, яке відбулося за їхньої участі. Ми також пишаємось нашою новою міс КНТЕУ — Анастасією Кисилицею! Свято краси, юності і таланту завершилось, але спогади про нього, такі приємні і світлі, ще довго зігріватимуть наші серця.

Також на вас очікують ексклюзивні інтерв’ю з учасницями конкурсу у першому випуску «Кіото, 19»! Дізнайтесь, що цінує в чоловіках Катерина Полєжваєва; яке побачення є ідеальним для Ольги Пасічник; чи закохана зараз «Міс КНТЕУ» Анастасія Кисилиця; яка коронна страва Анастасії Шкіри; чим готова пожертвувати заради краси Анастасія Черкасова, а також багато інших цікавих та несподіваних відповідей. Не пропустіть!

 

Є що сказати? залиш коментар!

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>